Onze aanpak


Snel


Wij gaan snel te werk, omdat we weten hoe frustrerend slaapproblemen zijn en willen bijdragen aan een goede nachtrust zonder slaapmedicijnen. Maar ook omdat we weten dat onbehandelde slaapproblemen in korte tijd soms tot ernstige andere klachten kunnen leiden. Depressies en burn-outs bijvoorbeeld worden in de regel voorafgegaan door een periode van slecht slapen. Als je merkt dat je al een poos slecht slaapt, is het dus verstandig om in te grijpen. Onze behandeling van slaapproblemen kan bij jou thuis beginnen zonder wachttijd: in minder dan één week starten we de meting en behandeling. Je hoeft dus nergens naar toe en kunt meteen aan de slag met je slaap. Makkelijk toch?

Effectief


Onze behandelmethode is effectief: 90% van onze patiënten merkt met behulp van onze methode binnen 1-2 weken dat hun slaap ze minder zorgen baart, waarna de nachtrust ook verder verbetert bij nog eens 92%.

Betaalbaar


Wij screenen particuliere patiënten voor €199,- p.p. Onze behandeling wordt (nog) niet vergoed door verzekeraars, maar is minder duur dan de meeste behandelingen voor slechte slaap, waarbij je je eigen risico volledig moet uitgeven.